Фотогалерија “Skopje Macedonia brutalism, modernism” / Борис Гаџовски

Локации: Архива на град Скопје, Хидрометеоролошки завод на Македонија, Ст. дом „Гоце Делчев”,  Станбен објект спроти  City Mall

Автор: Борис Гаџовски

Извор: https://www.flickr.com/photos/21656962@N05/sets/72157644285372825

Боро Гаџовски_Архив Ск_марх

Боро Гаџовски_Архив Ск 1_марх

Боро Гаџовски_ХМЗ 2_марх

Боро Гаџовски_ХМЗ 1_марх

Боро Гаџовски_ст. дом Г. Делчев 1_марх

Боро Гаџовски_ст. дом Г. Делчев 2_марх

Боро Гаџовски_ст објект партизанска_марх

Автор на статија: