Дом на култура – Битола /фотогалерија/

Автори: Александар Смилевски и Марко Мушиќ (консултант)

Ентериер: Љубица Никољска

Локација: Широк Сокак бб, Битола

Година: 1976-1980

Изведувач:  РГО „Бетон”

Фото / 2020/ : Борис Јурмовски

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ја другата објава за Домот на културата во Битола >>>