Студентска изложба на Архитектонски факултет, ФОН Универзитет

Архитектонскиот факултет, при ФОН Универзитет во Скопје, Ве поканува на изложба на студентски проекти, која ќе се одржи  вечерва, во просториите на Музеј на Македонија, од 20 часот.

настан >>>

 

 

Автор на статија:

/