Предавање на Jurgen Patzaak-Poor

Извори: http://www.arh.ukim.edu.mk/index.php/en/

Почитувани,

Ве известуваме дека во среда,  21  март,  во 19.00 часот, во амфитеатарот на Архитектонскиот Факултет- Скопје при УКИМ , свое предавање ќе одржи архитектот и професор Jurgen Patzaak-Poor од Берлинското архитектонско биро BARarhitekten.

Автор на статија:

/ /