Монтажно „куќиче“ во ГТЦ

На социјалните мрежи, деновиве се актуелизира нова интервенција во склоп на Градскиот Трговски Центар во Скопје.

За што станува збор следува да видиме, во меѓувреме ја пренесуваме ситуацијата на терен преку фотогалерија од која може да заклучиме дека е само дел од небројните интервенции на целиот потег.