Скопје од моја перспектива I / фотогалерија на Бобан Симоновски

Автор: Бобан Симоновски

Локација: Скопје – МСУ, ПТТ, ГТЦ, МЕПСО и Кале

Извор: 3031N

Повелете и кон вториот дел од серијалот Скопје од моја перспектива II