Скопје од моја перспектива II / фотогалерија на Бобан Симоновски

Автор: Бобан Симоновски

Локација: Скопје – МСУ и Џевахир Скај Сити

Извор: 3031N

Повелете и кон првиот дел од серијалот Скопје од моја перспектива I