Станбена зграда, Центар – Скопје /фотогалерија/

Автори:  Љубица Никољска

Година на изведба : 1977

Локација:  ул. Орце Николов, во непосредна близина на Соборен Храм, населба Центар – Скопје

Фотографии: Борис Јурмовски  /2023/