Станбено-деловен комплекс ОПД-03, Скопје /фотогалерија/

Објект: Станбено-деловен комплекс ОПД-03,

Автор: Донка Петкова-КостиќЗдравко Рафаиловски

Година на изведба : 1979

Локација:  аголот на бул. Цветан Димов и бул. Џон Кенеди, Населба Чаир, Скопје

Фотографии: Борис Јурмовски  /2024/