Винарија Галиќ / Два архитекта

Локација: Кутјево, Хрватска Година на проектирање: 2015 Година на изведба: 2018 Автори: TOMISLAV ĆURKOVIĆ , ZORAN ZIDARIĆ Студио: Два архитекта Површина:...

Урбана винарија – Карпош, Скопје / Николовски, Ајруш

[su_divider top="no" size="2"] Како дел од Индустриското Студио 7/3, при Архитектонскиот Факултет во Скопје, ви го презентираме проектот на студентите...