Бензинска пумпа Макпетрол БС 002 – Билјанини Извори, Охрид / фотогалерија

Локација:  булевар „Туристичка“ бр.2А, покрај патот Охрид-Велестево Автор: Ѓорѓи Голев Година на проектирање: 1970 Година на изведба: 1972/73 Изведувачи: Гранит...

Хотел „Југо“ – Гевгелија / Ќосевска 1982

Локација: Ул. ’’Гевгелиски Партизански Одреди’’ – Гевгелија Автор: Вера Ќосевска Инвеститор: Угостителско претпријатие ’’Мeтропол’’ – Скопје Година на проектирање: 1978...