ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА БЕСПРАВНО ИЗГРАДЕНИ ОБЈЕКТИ – ЗАВРШУВАЊЕ НА ИСТОРИСКИ ПРОЦЕС ИЛИ ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА БЕСКРАЈНАТА ПРИКАЗНА

На 23ти март, во просториите на EUROPE HOUSE во Скопје, во организација на Здружението за заштита на животните и животната средина Е.Д.Е.Н....

Мостови на слободното време – Преобмислување на празнините меѓу планината и градот

Автори:  Марија Димитриевска, Викторија Богданова, Даница Спасевска, Милка Докузова и Христијан Ивановски. Година:  2019 Локација:  Кичево Награда:  2 место  ...