Црвени сеќавања 2: Скопје е брутално

Серијалот „Радиус“ ги следи актерите Ана Стојановска и Дритон Вејсели како ја истражуваат природата, културата и историјата на Македонија и...

„Бетонски спијачи- недовршена модернизација“

„Бетонски спијачи- недовршена модернизација“ е серија посветена на модерната и постмодерната архитектура на територијата на бивша Југославија, која во втора...