Монопод / Монозеро

Година на проектирање/изведба: 2024 Автор: Дарко Христов Соработници: Зоран Блажевски, Борче Поповски, Марија Бојковска, Маја Вукадиновиќ, Бојан Паскоски, Мартина Пенева....

Фински Бараки / 11 Октомври

Финските бараки, се еден силен симбол на постземјотресно Скопје, во периодот на брза обнова и изградба на живеалишта за оние...