Терминална зграда и пазар / Мојсовска, Костеска

Тема: Терминална станица за јавен градски транспорт / Отворен пазар Програма: мобилност + инфраструктура + трговија Локација: Општина Ѓорче Петров,...

Отворен пазар во Ресен / Џидрова

[su_divider top="no" size="2"] СТУДИО 7/2 Пазарот како централен јавен простор, место за продажба на добра и место за разни социјални...