Новогодишна честитки инспирирани од македонската архитектура / Стојковска

Во духот на новогодишните празници ви ja пренесуваме новата колекција на честитки на архитектката Тијана Стојковска. Честитките претставуваат илустрации кои...

Предновогодишно Скопје низ годините

Честити новогодишни празници! Во духот на овој дел од годината, тимот на МАРХ ви претставува мала колекција на фотографии од...

Марх честитка!

Во новата година посакуваме секому добро! Здрави, заљубени, радосни и удостоени во професијата што живот значи. Среќна нова 2017 година!