Предновогодишно Скопје низ годините

Честити новогодишни празници!

Во духот на овој дел од годината, тимот на МАРХ ви претставува мала колекција на фотографии од предновогодишно Скопје во минатото. Декорациите и осветлувањето на објектите претставуваат тема која ја нагласува архитектонската пластика и присуство. Како такви објектите допринесуваат во атрактивноста на градскиот пејсаж и целокупното доживување на Скопје.

На нашите читатели им посакуваме среќа, просперитет и добро здравје во идната 2022!

Секому добро!