Станбено-деловен објект на Бриселска / Biro Brut

Проектант: Биро Брут (Методија Ѓорѓиев, Томе Димитриевски, Борјан Менкиноски) Категорија: Станбено-деловен објект Локација: Карпош, Скопје Класа на Намена: А1 Катност:...

Конкурсен труд за основно училиште во Подгорица / Biro Brut, Милев

Автори: Биро Брут + Димитар Милев (Тим Биро Брут: Методија Ѓорѓиев, Томе Димитриевски, Борјан Менкиноски) Соработници: Ангела Најдоска, Електроинженер; Дејан Ивановски, Градежен...

ФАБРИКА ЗА ЧОКОЛАДИ, БОНБОНИ И ВАФЛИ / ДИМИТРИЕВСКИ, АНГЕЛОВ

Архитектонско Студио 7.3 Автори: Томе Димитриевски, Ангелов Александар Локација: Бул. „Теодосија Гологанов“ - Поранешна „Алумина“ Педагошки тим: Проф. д-р Александар...