Хотел „ТИМС“ / BIRO 60B

Автор: Елена Пазарџиевска Ристовска Соработници: Ангел Ангелов, Ирена Павлова, Круме Атанасов Биро: BIRO 60B Клиент: Hotel Tim`s Apartments Skopje Година на реализација:...

Куќа за индивидуално домување „Дрезденска“ / Ателје Ајвар

  Година: 2019/20 Локација: Тафталиџе, Скопје Автори:  Миодраг Радоњиќ - Бато, Ранчо Христов, Ана Радоњиќ, Дамјан Христов Студио: Ателје Ајвар...