Дигитализација на станбени згради и Охридска куќа / МЕЛЕЕМ

Од 2020та година, МЕЛЕЕМ организира онлајн обуки за користење на Bim софтверот Revit за изработка на архитектонски цртежи. Како задача...

MELEEM со платформа за koфинансирање на „URBAN SNAKE“

Meleem преку креативна акција се обидува да собере средства за реализација на проектот „Urban snake“, кој беше развиен од група...

MOOD STOP – работилница за дизајн техники со јаже / 12 мај

На 12ти мај, во организација на MELEEM Skopje се случува MOOD STOP - дводневна работилница за техники со јаже. Работилницата...