Големата годишна награда за архитектура 2015 / фотогалерија

23.12.2015 Среда, 20:00 часот, Музеј на Град Скопје

фото: Борис Јурмовски

Добитници на едно од најзначајните признанија за архитектура во РМ, Големата годишна награда е Куќа на Водно, ул. “Питу Гули“ бр. 33 – Скопје, на Никољски – Виена и Смарт Ливинг – Скопје, автори: Сергеј Никољски и Иван Мирковски.

IMG_4056

IMG_4057

IMG_4051

IMG_4061

IMG_4063

IMG_4066

IMG_4071

IMG_4064

IMG_4074

IMG_4078

IMG_4073

IMG_4080

IMG_4082

IMG_4085

IMG_4087

IMG_4090

IMG_4088

IMG_4099

IMG_4097

IMG_4093

IMG_4095

IMG_4103

IMG_4107

IMG_4106

IMG_4100

IMG_4112

IMG_4110

IMG_4111

 

 

 

 

Автор на статија: