ГО САКАМ ГТЦ!!!

Подршка за иницијатавата ГО САКАМ ГТЦ!  Повеќе на официјалниот facebook page

https://www.facebook.com/GoSakamGTC

10750210_1516176385327524_4964981188981311849_o

 

 

10298385_1516196085325554_8463909775759021840_o

 

 

Автор на статија: