Изложба на студентите на Факултетот за архитектура и дизајн

Почитувани,

Со огромна чест и задоволство Ве покануваме на отворањето на 7-та Годишна изложба на студентите на Факултетот за архитектура и дизајн (ФАД), кое ќе се одржи на ден 7 јуни 2016 година (вторник), со почеток во 20:00 часот во Музејот на град Скопје.

13325651_1040922596001142_4528326309218828157_n

Автор на статија: