Инфо пулт / Андријана Савиќ со соработници

Награда за релизирана внатрешна архитектура – ентериер

Бимас 2016

„Исклучително ефектното архитектонско обликување на дел од еден огромен ентериер – еден агол во својство на атрактор со автономна кристална геометрија и ненаметлив монохроматски шарм, што многу ја прераснува својата намена и размера”

Автор: Андријана Савиќ

Соработници: Даница Спасевска, Иван Белевски

Инвеститор: Скопје Сити Мол

Локација: Skopje city mall / бул. „Партизански одреди“ б.б

Изведба: 2014

Изведувач: ЕДНА ДООЕЛ

3

2

4

1

 

Ф.К

Автор на статија: