Денес промоција на книгата „МЕБЕЛОТ ВО МАКЕДОНСКАТА КУЌА ОД 19 ВЕК“

Почитувани,

ја имаме честа да Ве поканиме на промоција на книгата МЕБЕЛОТ ВО МАКЕДОНСКАТА КУЌА ОД 19 ВЕК во авторство на проф. д-р Елена Никољски Паневски.

Промоцијата ќе се одржи во МАНУ на 20 Јуни 2019 година во 12:00 часот.

На промоцијата обраќање ќе имаат :

-проф. д-р Сашо Цветковски – Истражувачки центар за културно наследство “Цветан Грозданов” при МАНУ Скопје,

-проф. д-р Митко Хаџи Пуља – редовен професор на архитектонски факултет

-проф. д-р Зоран Трпоски – декан на ФДТМЕ, УКИМ, Скопје.