Како минува саемот за мебел 2016?

Деновиве е во тек 42-то издание на меѓународниот саем на мебел на скопскиот саем, на кое се презентираат повеќе од 500 директни и индиректни изложувачи од Македонија, соседните земји и Италија.

IMG_4599

Изложен е мебел од секаква категорија и намена, во рекорден број во11 хали. Саемот за посетителите работи секој ден до недела од 10 до 20 часот.

Како минува тамошната атмосфера низ објективот на МАРХ:

фото: Борис Јурмовски

IMG_4598

IMG_4612

IMG_4607

IMG_4596

IMG_4616

IMG_4617

IMG_4605

IMG_4603

IMG_4614

IMG_4621

IMG_4624

IMG_4613

IMG_4619

IMG_4623

IMG_4593

IMG_4594

IMG_4620

IMG_4602

IMG_4604

IMG_4618

IMG_4615

IMG_4606

IMG_4610

IMG_4595

IMG_4622

IMG_4600

Автор на статија: