Како помина отворањето на „Јавна соба“ / фотогалерија

фотографии: Борис Јурмовски

IMG_3606

IMG_3607

IMG_3602

IMG_3612

IMG_3611

IMG_3607

IMG_3608

IMG_3603

IMG_3610

IMG_3615

IMG_3603

IMG_3594

IMG_3598

IMG_3599

IMG_3617

IMG_3596

IMG_3619

IMG_3620

IMG_3614

www.publicroom.org

Автор на статија: