Константиновски за телевизија Нова

Големиот македонски архитект, Георги Константиновски гостуваше во студиото на нет телевизијата НОВА. За неговите ставови и преживеани ситуации со тековниот проект во центарот на Скопје, можете да прочитате повеќе на линкот, каде е поставено и видеото од разговорот

https://www.youtube.com/watch?v=p_MOPlC7s5A#action=share

Автор на статија: