Најавена летната школа на American College ( UACS )

Факултетот за архитектура и дизајн при Универзитетот Американ Колеџ – Скопје, ја најави овогодинешната летна школа, под наслов „Soft spaces“.

Истата ќе се оддржи традиционално во Охрид, од 25 јуни до 2 јули, 2016 година, под водство на Tilo Herlach, Simon Hartmann и Simon Frommenwiler од студиото HHF ARCHITECTS од Базел, Швајцарија.

Како да се пријавите и да бидете дел од оваа работилница, проследете ги информациите приложени на постерот.

Извор: UACS

LETNA SHKOLA AMERICAN C. 2016

Автор на статија: