Семејна куќа (П+Пк) во Скопје/ Зорица Блажевска 1988

автор: Зорица Блажевска

локација: ул.„Миле Поп-Јорданов” бр.41, населба Козле-Скопје

година на проектирање: 1988

година на изведување: 1988/89

извор: БИМАС 1989

„Радоста и задоволството на корисниците, што нема да ги заобиколат ни авторите, е доволна да се бориме за иднината на СЕМЕЈНАТА КУЌА”

osnova na semejna kukja -Zorica Blazevska 1988

fotografija Semejna kukja -Zorica Blazevska 1988

 

Автор на статија: