Скопје Креатива 2017 / Фотогалерија

Од 4 мај до 6 мај, во просториите на Младинскиот Културен Центар во Скопје, ќе се одржи Скопје Креатива 2017! Од вчерашното отворање ви подготвивме фотогалерија, додека целосната програма можете да ја најдете тука >>>

Фото: Борис Јурмовски