Спортскиот дом на ракометниот клуб Вардар / фотогалерија

Новата спортска сала „Јане Сандански“ изградена на местото на старата е дом на машкиот и женскиот ракометен клуб„Вардар“. Поопширна објава за овој објект во најава, но додека не држи еуфоријата од вчерашното славје ја споделуваме галеријата од салата која е домаќин на многу натпревари .

Вардар е единствениот клуб чија машка и женска екипа се враќа со европски медали – женската екипа го освои среброто, додека машката екипа вчера се искачи на златниот врв. Честитки!

 

Извор: Р. К. Вардар

Ф.К