Станбени кули / Кисела Вода

Автор: ?

Година: најверојатно 60тите години XX век

Локација: ул. Христо Татарчев, Кисела Вода, Скопје

Фотографии и монтажни анализи: Филип Конески

lokacija3

%d1%81%d0%b8%d0%bb%d1%83%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?
?

?

Ф.К