ФАКТОТУМ #01 предавање на Марјан Димиќ

Архитектонскиот факултет Скопје, за оваа среда 06.12.2017, ви го најавува првото од  серијата предавања ФАКТОТУМ. Под наслов Кој /Кога/Каде/Сега,  ќе се претстави Марјан Димиќ.

Димиќ дипломира архитектура при крајот на 2014 година, покрај која  делува  паралелно и  во светот на графичкиот дизајн, илустрацијата и уличната уметност. Во моментов работи во интернационална компанија која се бави со креирање на мобилни апликации и игри.

Предавањето ќе се случи на скверот АФС во 18:30 часот.

Извор: АФС