Се повикува на јавна анкета во општина Центар за предложен ДУП

На социјалните мрежи, се повикуваат  граѓаните на општина Центар на јавна анкета за ДУП Градска Четврт З 10 – Локалитет Дебар Маало 1 и дел од Дебар Маало 2, во која се предвидуваат сериозни промени во силуетата на околината. Во повикот уредно се приложени  анкетните листови,  деталниот урбанистички план, како и стручното објаснување за спорните измени во планот. Некои од нив ги приложуваме тука, а целосните документи можете да ги погледнете тука

Parcela 1.19

Parcela 1.78 u 1 79

Parcela 04.72

Novoproektirana

 

Автор на статија: