Дигитална библиотека / Симетрион Студио

Година на изведба: 2022 Aвтор: Елена Анакиевска, Албана Бектеши Рамадани Проектантско биро: Симетрион Студио Соработници: Доган Дизајн Инвеститор: Интернационален Балкански...

Слаткарница Делициа / Метатет

Автори: Елена Мартиновска, Маријана Николовска, Соработник: Фросина Ангелеска Студио: МЕТАТЕТ 3д визуелизација: Маријана Николовска, М-р Арх. Фотографија: Марко Костовски Локација:...

Спортско качувачки центар/ Параметар

Автори:  Методи Хаџи Андов, Димитар Стефановски, Сашо Андријевски, Игор Сугарчев, Љубен Трајаноски Студио:  Параметар Година на проектирање : 2020 Локација:  Штип    ...

Ентериерно решение за КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР во Битола / 3SArchitects

Година на проект:  2023 Автори:  Наташа Стојаноска, Лазар Стојаноски Проектантско биро: 3SArchitects, Скопје Инвеститор: Приватен Локација: Битола Површина: 130 m2...

Канцеларии „Тиквеш “ / PROXY

Година на проектирање : 2022 Студио: Proxy Локација: Кавадарци Фотографии: Васе Аманито   Авторско образложение : Новите канцеларии за потребите...

Стан на поткровје / Дончева

Година на проектирање: 2022 Година на изведба: 2022-2023 Автор: Маја Дончева, д.и.а. Автор на фотографии: Бујото Локација: Влае, Скопје Површина:...

Административна зграда и производствен објект / SPIM Studio

Проектанско биро: SPIM Studio Тим : Синиша Павловски, Илија Мирчески Година на изведба: 2022 Локација : Скопје Инженерски тим: IPM Steel Инвеститор : Приватен...

Manas House / Радо Инженеринг

  Автори: Пако Радовановиќ, Јасмина Димова, Стефан Матески Година: 2019 Студио: Радо Инженеринг / www.rado.com.mk Локација: Куманово Површина: 950м2   Објектот претставува...

Реконструкција на легендарната скопска кафеана Идадија III / Ninovski architects

Година: 2020 Локација: Дебар Маало, Скопје Автори: Симона и Дејан Ниновски Студио: Ninovski architects   Кафеаната ,,Идадија” е отворена во 1928 година и опстојува...

Водечката компанија за опремување канцеларии во Регионот Адриа официјално отвори нов изложбен салон во Скопје!

19.05.2023, Скопје - Delight Office Solutions, водечката компанија за опремување деловен простор во Регионот Адриа, вчера свечено го отвори својот...