Предавање на Едзард Шулц и Александра Шулевска

Фотографии: Васе Аманито

Во склоп на програмата Нови дијалози, 360, се оддржа предавање насловено како „Од А до Ш“ -на Едзард Шулц и Александра Шулевска. Истото се случи во Амфитеатарот на АФС на 12.06.2018 од 11.00 часот. Ви пренесуваме дел од атмосферата: