„Македонскиот Дон Кихот – портрет на Владимир Георгиевски“

Извори: Архитектонски факултет Скопје

„Македонскиот Дон Кихот – портрет на Владимир Георгиевски“ е насловот на филмот, режиран од Константин Плевнеш. Истиот ќе биде прикажан во амфитеатарот на Архитектонскиот факултет во Скопје, во четврток, на 26.04.2018 со почеток во 19.30 часот.