Свечена прослава на јубилеј 73 години Архитектонски факултет

По повод јубилеј 73 години Архитектонскиот факултет при УКИМ Ве поканува на свечена прослава во дворот на Архитектонски факултет денес (четврток) во 12.00 часот.

„Почитувани, Ве покануваме на свечената прослава која ќе се одржи утре (четврток) од 12 часот во дворот на Архитектонскиот Факултет.“

 

Извор >>>