Skopje design week 2019

Вечерва во Јавна соба се случува 9тото издание на скопската недела на дизајн. Оваа година во фокусот е менталната хигиена која организаторот повикува да не поведе сите 🙂

Како и секоја година така и оваа на програмата се изложби, концерти, работилници, презентации и секако гастрономија.

Некои од позначајните изложувачи се Artisan, GAZZDA,  Zavar design,  Young Balkan Designers, Prostoria и многу други.

Целосната програма на линкот овде >>>

додека текот на настаните можете да ги следите тука >>>

Автор на статија: