Illusion in Ruins / Фотогалерија на Ксиао Јанг (Xiao Yang Photography)

Ксиао Јанг доаѓа од Пекинг, Кина, а изминативе години патува низ светот фотографирајќи архитектура која отстапува од рамките на секојдневното....

Најавена обнова на хотелот „Европа“ во Отешево

Изминатите денови се најави реконструкција на еден од најатрактивните хотели на Преспанското Езеро, хотелот „Европа“ во Отешево.  Во медиумите се...