По стапките на Курт Хилшер / Фото-проект на Каспер Моленар

По стапките на Курт Хилшер (In the footsteps of Kurt Hielscher) е проект започнат во 2017 година од страна на...

Повик за донација на проект / МСУ Скопје

Музејот на современа уметност – Скопје објавува Повик за донација на проект за партерно уредување и санација на скалите и...

Како да ги подготвите проектите за објава на нашата страна

Страната marh.mk  се бави со презентација на македонската архитектура низ сите нејзините периоди. Најзначајната категорија која се стремиме да биде...