Изложба на фотографии и промоција на книга за ГТЦ

Во пресрет на вечерното гушкање на ГТЦ,  ги споделуваме галериите од вчерашната  изложба на фотографии од поставувањето на темелите на ГТЦ, до денешната борба за зачувување на неговиот идентитет. Во континуитет  и фотогалеријата од денешната промоција на книгата „111 ТЕЗИ за ГТЦ”:

фотографии: Борис Јурмовски

Марх_изложба за ГТЦ 1

Марх_изложба за ГТЦ 2

Марх_изложба за ГТЦ 3

111 ТЕЗИ за ГТЦ

Марх_за 111 Тези за ГТЦ 1

Марх_за 111 Тези за ГТЦ 2

Марх_за 111 Тези за ГТЦ 3

Марх_за 111 Тези за ГТЦ 6

Марх_за 111 Тези за ГТЦ 5

Марх_за 111 Тези за ГТЦ 4

Марх_за 111 Тези за ГТЦ 7

Марх_за 111 Тези за ГТЦ 8

Марх_за 111 Тези за ГТЦ 9

Автор на статија: