Најавена комеморација за проф. Владимир Георгиевски

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 25.5.2017 година, по тешко боледување, почина
нашиот ценет професор, м-р Владимир Георгиевски.
Посмртните останки ќе бидат изложени во капела, во недела, 28 мај, од 12.00
до 13.00 часот, а погребот во 13.00 часот на гробиштата во Бутел.
Комеморацијата на Архитектонскиот факултет е закажана за понеделник, 29 мај,
во 12.00 часот, во амфитеатарот на Факултетот.
Од Деканатот при АФС
насловно фото: МИА