„Ничија земја“ – фотогалерија

Отворање на изложбата: 17 Јануари, 2017

Час: 19:00

Место: Музеј на современа уметност – Скопје

Фотографии: Борис Јурмовски

Извадок од брошурата

 

 

 

Автор на статија: