Саем на мебел 2017

Меѓународниот саем за мебел се отвори на 20 март  и ќе трае до 26 март 2017. Оваа година се изложува во рекордни 11 хали со презентирани 11 000 парчиња мебел, од 180 домашни и странски изложувачи.

Саемот за мебел секоја година го посетуваат повеќе од 50 000 посетители, а неговата аткративност се состои од големиот избор на едно место што ви штеди време при пазарењето како и големите попусти.

Го посетивме и ние и ви подготвивме фотогалерија од случувањето:

Фотографии: Борис Јурмовски