„Новите градови на Балканот: реконструкција за каква иднина?”

Дата: Вторник 17 мај 2016,
Време:9:30 ч.
Место: Сити Хол Центар
Извор: Јана Константинова

На семинарот ќе земат учество  г-дин Жак Леви, професор на Универзитетот во Женева и автор на повеќе дела со геополитички теми, и г-дин Лоран-Пјер Жилијар, помошник директор на Агенцијата Акитен Нимерик (преку видеоконференција).

Проектот е поддржан од Фонд д’Аламбер.
За настанот можете да дознаете повеќе на линкот. или да ја посетите facebook страната

Автор на статија: