Се отвора „Think“ – House of Furniture

Вечерва во Скопје, на улица Орце Николов 115, се отвора Think – House of Furniture.
Ова е првата концептуална продавница за мебел, во која посетителите ќе можат да го доживеат мебелот баш онаков каков што сакаат да го видат во сопствениот дом. Затоа и филозофијата со која се претставува Think – House of Furniture е “Ние сме дом, а не продавница за мебел”.
Во овој уникатен простор, во топол и пријатен амбиент ќе го пронајдете совршениот спој на дизајн и функционалност кој се бара во секое парче мебел.

12248103_1526311527684034_7337465239790411153_o

Звучи навистина необично, останува да се уверите и самите.
Отворањето е на 2 декември од 20:00 часот, а ако не стигнете Think – House of Furniture можете да го посетите секој (работен) ден од 9:00 до 17:00 часот.

извор: „Think“ – House of Furniture

THINK Store 04052

 

Автор на статија: