Фотогалерија / Изложба на архитектонски студија – АФС 2015/2016

Марх е првата страна во македонскиот интернет етер, која гласно се залагаше за промоција на студентските трудови и им даде посебно место, во посебна категорија.

Во тој дух продолжуваме, воедно упатувајќи им покана на оние студенти кои сметаат дека имаат впечатлив проект, да ни го испратат на официјалната адреса contact@marh.mk за да може да споделиме со пошироката јавност.

IMG_6589

Марх ја посети и годинешната изложба на АФС, им изразува честитки како на студентите така и на менторските тимови и одговорните, кои овие години навистина го поместија  нивото на изложбите во позитивен правец.

На изложбата можете да погледнете проекти, концепти, модели од истражувања на конкретни локации, и конкретни задачи, на пр. Ателје за познатиот македонски моден креатор Ирина Тошева или пак студио за познат македонски бенд, музеи, модели од познати модернистички реализации, студентски домови ( Берлин), станбени решенија итн. Ве покануваме да ја посетите истата и да се уверите во посветеноста на македонските студенти во пронаоѓање на напредни решенија создавајќи архитектура достојна на времето.

Ви ја пренесуваме атмосферата преку фотогалерија:

IMG_6592

IMG_6593

IMG_6595

IMG_6596

IMG_6594

IMG_6599

IMG_6600

IMG_6604

IMG_6603

IMG_6607

IMG_6606

IMG_6609

IMG_6611

IMG_6631

IMG_6629

IMG_6628

IMG_6614

IMG_6615

IMG_6618

IMG_6617

IMG_6621

IMG_6619

IMG_6623

IMG_6625

IMG_6626

IMG_6633

IMG_6635

IMG_6636

IMG_6641

IMG_6638

IMG_6643

IMG_6646

IMG_6645

IMG_6640

ИЗЛОЖБАТА Е ОТВОРЕНА ДО 23 ЈУНИ – ПОСЕТЕТЕ ЈА!

фото: Борис Јурмовски

Автор на статија: