Чекор пред иднината – Бидете дел од BIM светот! Бесплатна online конференција

Проектирањето со BIM (Building information modeling) софтвер овозможува далеку поефикасна работа и резултати. Сите фази при проектирање на зградата можат да се завршат со еден софтвер наместо досегашната пракса од користење на повеќе софтвери.

Овој online настан е наменет за сите архитекти, проектанти, градежни инженери и луѓе кои веќе работат во индустријата или пак сакаат да започнат да градат кариера во оваа индустрија. Обезбеди го своето присуство, а нaшите говорници ќе го споделат искуството и зошто БИМ технологија е иднината за твојот професионален развој.

Линк за регистрација >>>

Линк кон настанот >>>

Извор >>>

Автор на статија:

/